News

Bolig tendenser 2016 byder på lækre farver 7 December 2015

Bolig tendenser 2016 byder på lækre farver 7 December 2015

Bolig tendenser 2016, 


Selv om vi lige nu nyder dejlig december måned hvad alt det indebære, så kan vi ikke lade være med at glæde os til og lade os inspirerer af de nye skønne farver som kommer både indenfor bolig og design generelt i 2016

Vi har længe haft meget naturlige og kolde farver i vores boligindretning, men i det nye år venter der lidt mer knald på farverne. Farver som får os i godt humør og giver lidt mer kant, til dit hjem og din personlighed. Med de nye tendenser får du mulighed for at skille dig lidt mere du.

Hos NorthByNorth følger vi selvfølgelig også disse tendenser og Niels har været i gang med at lege med med de nye farver. Du skal da selvfølgelig kunne få lækre og fantastiske håndmalet krukker, i skønne nye farver til dit hjem eller terasse.

Vi håber du kommer til at nyde de nye farver lige så meget som vi gør, og vi glæder os til du deler nogle af dine skønne boligbilleder med os i det nye år, på Instragram (tag os med #Danishdesignnorthbynorth eller Facebook - så vi kan se hvordan du formår at skabe det nye look hjemme hos dig.

Her ser du nogle af de nye farver som året 2016 byder på

 

Leave a comment