News

Personlig bolig stil 2016 - ny trend, 21 januar 2016

Vinteren er fortsat over os, og når Danmark bliver klædt i hvidt med sne, frost og til og med lidt sol så er det da virkelig en skøn årstid. Men også en tid hvor de fleste af os ind imellem tænker på foråret og hvornår vi kan få lidt af det nye og friske ind i vores boliger - og ikke mindst på vores udeområder.

 

Vi ved at 2016 byder på dejlige farver både de lidt stærke men vi vil igen i år også se de sarte duse farver.

 

Men noget er på vej til at ændre sig, i mange år har vi i Norden søgt det kendte, vi har alle haft samme stil som ofte er minimalistisk med hvide vægge, grå sofa og de kendte vaser som Kähler og Lyngby stående… men alle tendenser peger nu i retning af at mere individualisme er på vej ind. Vi vil ikke længere være ens, vi vil have personlighed ind i vores hjem – og hurra for det siger jeg bare. Kan det nu ligefrem blive inspirerende at besøge hinanden og blive fyldt op med nye indtryk og ideer.

 

Vi vil fortsat se den minimalistiske stil men med et twist af personlighed og hvor vi køber noget som er unikt og som ikke kan findes helt magen til hos alle vores venner.

 

Den trend er vi hos NorthByNorth helt med på…her udtrykker hver af vores krukker og vaser noget unikt og hvor din personlighed kan komme frem. Vores produkter er håndmalet og derfor findes der ikke to helt ens vaser eller krukker.

 

Som noget nyt vil vi også i 2016 introduserer krukker som kun laves i begrænset antal og med nr. serie og signatur. Men mer om det senere….

 

Er du en af dem som tør springe ud i at indrette dig med personlig stil og afvige lidt fra mængden?

 

Vi glæder os i hvert fald til at følge udviklingen af personlig boligstil i 2016.

 

Nyd fortsat vinteren og drøm dig lidt væk i de nye farver ved at se på vores seneste designs.

 

Hilsner NortbyNorth teamet

Leave a comment