HANDELSBETINGELSER

GENERELLE OPLYSNINGER

NORTHBYNORTH

LEJRVEJ 63

3500 VÆRLØSE

CVR-NR.30 97 39 76

E-MAIL: INFO@NORTHBYNORTH.COM

 

LEVERING

MINDRE FORSENDELSER BLIVER SENDT MED GLS TIL NÆRMESTE PAKKESHOP. DU MODTAGER E-MAIL MED TRACKING NÅR VAREN AFSENDES.

MØBLER OG KRUKKER AFSENDES MED DSV. DSV LEVERER PÅ ALLE HVERDAGE INDENFOR NORMAL ARBEJDSTID. NÅR VARERNE AFSENDES FRA VORES LAGER MODTAGER DU BESKED VIA E-MAIL PÅFØRT ET TRACKING NR.

LEVERINGSDAGEN MODTAGER DU EN SMS/E-MAIL HVOR DU FÅR OPLYST ET LEVERINGSTIDSPUNKT MED INTERVAL PÅ 2 TIMER. OPSTÅR DER FORSINKELSER UNDERVEJS PÅ DAGEN, OPDATERES DU LØBENDE VIA SMS/E-MAIL

HAR DU IKKE ACCEPTERET ”LEVERING UDEN GODKENDELSE” ER DET VIGTIGT DU ER HJEMME I TIDSRUMMET TIL AT MODTAGE DIN LEVERING. ELLERS BLIVER DU OPKRÆVET GEBYR FOR EKSTRA LEVERING.

VI GØR OPMÆRKSOMME PÅ AT VI LEVERER DINE MØBLER OG KRUKKER PÅ PALLER SOM STILLES VED KANTSTENEN. VI BÆRER ALTSÅ IKKE DINE MØBLER/KRUKKER IND, OG VI TAGER IKKE PAP OG PALLE MED RETUR. DET ER DESVÆRRE IKKE MULIGT AT BESTILLE INDBÆRING.

UDEBLIVER DIN LEVERING ELLER ER FORSINKET BEDES DU KONTAKTE NORTHBYNORTH KUNDESERVICE PÅ TELEFON ELLER E-MAIL OG IKKE DIREKTE TAGE KONTAKT MED VORES DISTRIBUTØR.

SÅ FREMT DU IKKE ØNSKER AT MODTAGE DIN LEVERING HURTIGST MULIGT KAN DU PÅFØRE ET ØNSKER OM LEVERINGSDATO UNDER ”BEMÆRKNINGER” NÅR DU GENNEMFØRER DIN ORDRE.

 

VI LEVERER:

DANMARK INDENFOR 1-2 HVERDAGE

SVERIGE  INDENFOR 2-3 HVERDAGE

ØVERIGE EUROPA INDENFOR 5-7 HVERDAGE.

LEVERINGSTIDEN ER VEJLEDENDE OG VI TAGER FORBEHOLD FOR UFORUDSET HÆNDELSER SOM KAN FORLÆNGE LEVERINGEN SÅ SOM HELLIGDAGE, TRAVLHED, VEJRFORHOLD M.M.

 

TRACKING

NÅR VARERNE AFSENDES FRA VORES LAGER MODTAGER DU BESKED VIA E-MAIL MED ET TRACKING NR.

PÅ LEVERINGSDAGEN MODTAGER DU EN SMS/E-MAIL HVOR DU FÅR OPLYST ET LEVERINGSTIDSPUNKT, MED ET INTERVAL PÅ 2 TIMER. OPSTÅR DER FORSINKELSER UNDERVEJS PÅ DAGEN, OPDATERES DU LØBENDE VIA SMS/E-MAIL

 

FORGÆVES LEVERING

SÅ FREMT DU IKKE ER HJEMME OG FORSENDELSEN TAGES MED RETUR TIL LAGERHOTEL KOSTER DET FRAGTGEBYR FOR EKSTRA LEVERING.

DKK GEBYR 750,-/ 100 EUR

 

PRISÆNDRINGER

 

VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT FORETAGE PRISJUSTERINGER. PRISJUSTERINGERNE PÅVIRKER IKKE ORDRE HVORPÅ DU ALLEREDE HAR MODTAGET EN ORDREBEKRÆFTELSE.

 

REKLAMATIONSRET

SENEST 7 DAGE EFTER MODTAGELSE AF DINE VARER SKAL DU OPLYSE OS, HVIS DER ER SKADE ELLER MANGLER PÅ EN ELLER FLERE AF VARERNE. DETTE GØRES PÅ INFO@NORTHBYNORTH.COM – VIGTIGT DU OPLYSER DIT ORDRE NR./FAKTURA NR. I DEN FORBINDELSE

NORTHBYNORTH YDER 2 ÅRS REKLAMATIONSRET I HENHOLD TIL KØBELOVEN, OMFATTENDE FABRIKATIONS- OG MATERIALEFEJL, DER KONSTATERES VED VARENS NORMALE ANVENDELSE. REKLAMATIONSRETTEN DÆKKER IKKE FEJL, SKADER ELLER SLITAGE, DIREKTE ELLER INDIREKTE OPSTÅET SOM FØLGE AF FORKERT BETJENING, RINGE VEDLIGEHOLDELSE, VOLD ELLER UAUTORISEREDE INDGREB. REKLAMATION OVER FEJL OG MANGLER, SOM BØR OPDAGES VED SÆDVANLIG UNDERSØGELSE AF VAREN, SKAL MEDDELES NORTHBYNORTH INDENFOR RIMELIG TID. VAREN KAN EFTERFØLGENDE RETURNERES FOR REPARATION, OMBYTNING ELLER, EFTER AFTALE, EVT. KREDITERING.

I FORBINDELSE MED REKLAMATIONSSAGER AFHOLDER NORTHBYNORTH RETURNERINGSOMKOSTNINGER I RIMELIGT OMFANG.

PÅ MØBLER OG KRUKKER ACCEPTERES IKKE REKLAMATIONER SOM VEDR. KOSMETISKE AFVIGELSER OG NATURENS PÅVIRKNINGER.

ALLE HENVENDELSER VEDR. REKLAMATIONER SKAL RETTES TIL KUNDESERVICE PÅ E-MAIL: INFO@NORTHBYNORTH.COM

FORTRYDELSESRET/RETURNERING

DU HAR SOM FORBRUGER 14 DAGES FORTRYDELSESRET, NÅR DU HANDLER HOS OS.

FORTRYDELSESFRISTEN UDLØBER 14 DAGE EFTER DEN DAG, DU HAR MODTAGET DIN VARE, ELLER FÅR DEN SIDSTE VARE I FYSISK BESIDDELSE, NÅR DET DREJER SIG OM EN AFTALE OM FLERE FORSKELLIGE VARER, SOM ER BESTILT I ÉN ORDRE, OG SOM LEVERES ENKELTVIS.

BESTÅR VAREN AF FLERE PARTIER ELLER DELE, UDLØBER FORTRYDELSESFRISTEN 14 DAGE EFTER DEN DAG, DU FÅR DET SIDSTE PARTI, ELLER DEN SIDSTE DEL I FYSISK BESIDDELSE.

DU SKAL SENEST 14 DAGE FRA MODTAGELSE GIVE OS MEDDELELSE OM, AT DU ØNSKER AT FORTRYDE DIT KØB. MEDDELELSEN SKAL GIVES PR. MAIL PÅ INFO@NORTHBYNORTH.COM. I MEDDELELSEN SKAL DU GØRE OS TYDELIGT OPMÆRKSOM PÅ, AT DU ØNSKER AT UDNYTTE DIN FORTRYDELSESRET. DU KAN OGSÅ VÆLGE AT BENYTTE VORES STANDARD FORTRYDELSESFORMULAR OG SENDE MED RETUR. 

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR: 

HTTPS://WWW.RETSINFORMATION.DK/FORMS/R0710.ASPX?ID=160666#BIL3

DU KAN IKKE FORTRYDE VED BLOT AT NÆGTE MODTAGELSE AF VAREN. HVIS DU NÆGTER MODTAGELSE AF VAREN, FOREBEHOLDER VI OS RETTEN TIL AT FRATRÆKKE ALLE OMKOSTNIGNER I FORBINDELSE MED PAKNING, AFSENDELSE OG RETUNERING TIL LAGER AF DIN BESTILLING.

DU MISTER DIN FORTRYDELSESRET VED BESTILLINGER PÅ SPECIAL MÅL AF BÅDE MØBLER OG GARDINER.

VI SENDER GERNE RETURLABEL TIL MINDRE FORSENDELSER OG ARRANGERER AFHENTNING AF STØRRE ORDRE. BLOT RET HENVENDELSE TIL KUNDESERVICE SÅ TAGER VI HÅND OM DET. OPLYS ALTID DIT ORDRE NR.

 

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

DU HÆFTER KUN FOR EVENTUEL FORRINGELSE AF VARENS VÆRDI, SOM SKYLDES ANDEN HÅNDTERING, END HVAD DER ER NØDVENDIGT FOR AT FASTSLÅ VARENS ART, EGENSKABER OG DEN MÅDE, DEN FUNGERER PÅ. DU KAN MED ANDRE ORD PRØVE VAREN PÅ SAMME MÅDE, SOM HVIS DU PRØVEDE DEN I EN FYSISK BUTIK, MEN DU MÅ IKKE TAGE DEN I EGENTLIG BRUG.

HVIS VAREN ER PRØVET UDOVER HVAD DER ER BESKREVET OVENFOR, BETRAGTER VI DEN SOM BRUGT, OG KAN DERFOR IKKE RETUNERES.

VAREN SKAL ALTID SENDES RETUR I ORGINAL EMBALLAGE.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

VI BENYTTR SAMME BETALINGSMÅDE TIL RETURERING AF DINE PENGE SOM BENYTTET VED KØB. VI RETUNERER PENGENE SÅ SNART VAREN ER MODTAGET RETUR PÅ VORES LAGER. DET KAN TAGE OP TIL 5 BANKDAGE FRA OVERFØRSEL TIL DE STÅR PÅ DIN KONTO.

BETALING

NORTHBYNORTH MODTAGER BETALING MED VISA, MASTERCARD, MOBILEPAY OG APPELPAY ONLINE. BETALINGEN BLIVER TRUKKET PÅ DIN KONTO NÅR VAREN AFSENDES MEDMINDRE DET ER SPECIAL BESTILTE RULLEGARDINER OG MØBLER.

ALLE BELØB ER I DANSKE KRONER OG ER INCL. MOMS.

NORTHBYNORTH KRYPTERER ALLE DINE KORTOPLYSNINGER MED DEN SÅKALDTE SSL (SECURE SOCKET LAYER) PROTOKOL. DET BETYDER, AT UVEDKOMMENDE IKKE KAN AFLÆSE DIT KORTNUMMER ELLER ANDRE INFORMATIONER UNDER TRANSAKTIONEN MED PBS.