Om NorthByNorth

Bæredygtig bambus – dansk design af NorthbyNorth.

 Det er NorthbyNorth

Vietnamesisk bambus

Bambus er et slidstærkt materiale, der kan holde rigtig længe, hvis det har den rette kvalitet og behandles korrekt. Det er desuden et oplagt og miljørigtige materiale til brug i møbelproduktioner.

Al vores bambus, hver eneste horisontale eller vertikale stok i møbelserien fra NorthbyNorth, kommer fra en bambusplantage, der ligger i forlængelse af den bambusfabrik i Vietnam, som producerer vores møbler. Fabrikken har lokale vietnamesere ansat og bruger udelukkende egne bambusstokke gennem hele produktionen. Det betyder bambus og håndværk af højeste kvalitet.

Bæredygtig produktion

Produktionen af dine bambusmøbler er 100 % organiske. Bæredygtig bambus betyder, at der ikke er brugt farlige stoffer i produktionen: Her er der hverken benyttet kemikalier, pesticider eller gødning.Bambusstokkene har desuden været gennem en trykpåvirkning, der sikrer, at levetiden forlænges og kvaliteten forhøjes.

Dansk design

Hele vores serie af bambusmøbler er skabt ud fra ønsket om at give dig et udvalg af udemøbler, der harmonerer med den skandinavisk stil. Derfor er hvert enkelt møbel 100 % dansk design. 

Designerne bag vores produkter er ejer Niels Hjorth og David Mintz og Karen Mintz. 

Håndlavet kvalitet

Alle møblerne er håndlavede af de lokale vietnamesere på bambusfabrikken. Hver enkelt stol og hver enkelt sofa er udført i en håndværksmæssig kvalitet, hvor der konstant har været fokus på detaljerne.

 

DET ER NORTHBYNORTH 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subscribe