VEDLIGEHOLDELSE AF DIN BAMBUS

Vedligeholdelse

Vi gør alt for at give vores møbler en lang levetid. Hvilket også er årsagen til at alle vores produkter overfladebehandles med +Nano, som beskytter mod regn og fugt. Nano er et naturprodukt, der er biologisk nedbrydeligt– ligesom bambussen.

Du kan have dine Bambus møbler i mange år, så længe du vedligeholder dem korrekt. Bambus er et naturprodukt og skal behandles derefter. Det kan dog ikke undgås at Bambus med tiden får en mere grålig patina.

  • Aftørre dem regelmæssigt med en blød tør klud. For rengøring tilsæt et par dråber organisk sæbe i 3L vand.
  • Minimum 2 gange om året skal du afvaske dine møbler. Start med at fjerne alt støv enten med støvklud eller støvsuger. Afvask så møblerne med en klud opvredet i sæbevand eller rodalon. Tør efter med en tør klud eller lad møblerne lufttørre.
  • Vigtig: Du må aldrig spule dine Bambus møbler.
  • For at forlænge levetiden anbefaler vi du efterbehandler dine bambusmøbler med +Nano (Bamboo Shield) minimum 2 gange om året. Du kan købe Bamboo Shield her hos os. 

Har der udviklet sig mug, meldug eller andet på dine Bambus møber:

  • Afrens grundigt med sæbe, rodalon, klorin eller to-tre teskefulde salmiakspiritus blandet op med et par dråber sæbe i 3L vand. Benyt handsker og afvask møblerne udenfor eller i et godt ventileret miljø. Brug gerne en svamp og sikre du får fjernet alt. Du opnår det bedste resultat hvis du lader produktet sidde på i 3-4 timer før du vask efter med vand. Det vigtigt du får fjernet alle sæberester.

Vær opmærksom på:

Benene kan absorbere vand, når de anbringes direkte på en våd overfade. Dette skal så vidt muligt undgås eller holdes på et minimum.

Opbevaring om vinteren: 

Et tørt sted med god ventilation som en garage eller carport. Hvis møblerne dækkes til med plast / møbel cover eller andet kan de også stå ude hele året. Overtrækket skal ligges løst over, således at der fortsat kommer luft og cirkulation ind til møblerne.

Vi tilbyder speciel egnede Covers som er tilpasset de fleste af vores møbler.

Subscribe